[ Met thee wordt geen kunst gemaakt ]De aflevering van vandaag is een zogeheten groovy aflevering. Deze keer in [ Met thee wordt geen kunst gemaakt ] namelijk een heusch muziekstuk! De kunstenaar die verantwoordelijk is voor de eclectische compositie waar u straks naar kunt luisteren gaat door het leven onder het uiterst mysterieuze pseudoniem (de 'p' niet uitspreken!) Albert M.

Albert M. vergaarde een klein fortuin in de ICT (Informatie- en communicatietechnologie is dat, in de volksmond 'lekker Internetten' genoemd) en heeft vervolgens een woning gekocht in de binnenstad van het welbekende Utrechtse stadje U.

Nu wijdt hij zich aan de zuivere wetenschap en met name de gevolgen die het gebruik van ICT heeft in het openbaar bestuur en voor het afleggen van verantwoording.

Zijn linkse sympathieen komen terug in het rete-funky nummer Breshnev, waarin Albert M., als ware hij Bootsy zelve, erin slaagt een speech van kameraad B. naadloos te vermengen met een zomerslome groove.

(Ach, die kameraad B., dat was nog eens een charismatisch en krachtig leider! Beter dan dat altoos wankelende distillatievat dat zich nu president noemt, daar in het Russische landje R... Edoch, we hebben het maar te accepteren.)

Het stuk is opgedragen aan Tees (geen familie van Tengees). En voor het beluisteren van een Mp3 heeft u vanzelfsprekend een Mp3-player nodig.

Breshnev (Mp3, 4.6 Mb)
[ Maar wat is het? ]