Oxysept zegt: Alleen is maar alleen! Pluk de dag! Man met baardje zoekt dito vrouw

ik ben op zoek naar een maatje en een leuke vriendin. waar ik samen mee leuke toekomst kan opbouwen, wanneer het zou klikken. Ik ben geen bar type,maar hou wel van uit eten, fietsen, en uit waaien op het strand, en romantisch ingesteld.

ik ben een gevoelig en betrouwbaar persoon. Mijn levensvisie is genieten van het leven en dat doen wat je het beste lijkt. Het met respect blijven behandelen van mede mensen en natuur is mijn doel. Mijn kennis blijven aanvullen door brede intresse op vele vlakken. Ik ben zoekende naar een vrouw die samen met mij verder wilt wandelen in de toekomst. Het samen opbouwen van iets nieuws waar wij allebei zo aan toe zijn.

Het kunnen delen van elkaars verleden en elkaar hierin blijven respecteren. Ik wil zo graag nieuwe warmte en de sterke arm om me heen die me de kracht geeft om door te gaan. Jij ook? Mail me dan aub. Geen fakers en spammers AUB!!!

Maarwatishet.com heeft niets te maken met www.relatiewijzer.com, www.contactengids.com, www.parendate.com en www.datelink.net. Iedere verwijzing naar een van deze sites is 100% FAKE !!![ Maar wat is het? ]