[ Met thee wordt geen kunst gemaakt ]


Misschien kent u haar nog wel van een vorige aflevering van [ Met thee wordt geen kunst gemaakt ], waarin ze werd gepresenteerd als de meest zwaarmoedige kunstenares van het Amsterdamse stadje A.: het is Loes!

De datum waarop ze haar kunstenaarsdiploma in ontvangst gaat nemen wordt steeds verder naar achteren geschoven in de tijd, maar dat betekent niet dat ze niets presteert. Integendeel! Iedere dag zit zij al slurpend aan de ene kop brandnetelthee na de andere achter de NT-bak van MartinJ keihard te werken aan haar meesterwerk, dat de films Alien 1 tot en met 4 volledig in de schaduw gaat stellen. Onder grote druk van maarwatishet.com heeft ze nu alvast acht seconden van dit epos in wording vrijgegeven voor publicatie.

Als dank hiervoor heb ik haar beloond met een in kunstenaarskringen zeer gewild e-mailadres@maarwatishet.com, dus u kunt haar nu meteen uw lovende kritieken op dit filmpje sturen. Maar eerst kijken natuurlijk! Let vooral op de reflectie van Aliens voetjes in de zwarte vloer en de organische manier waarop hij (zij?) loopt. Het schepsel heeft bijkans meer menselijke trekjes dan de meeste echte mensen die ik ken, en dat is voorwaar geen geringe prestatie. (Quicktime 3-plugin of hoger is benodigd.)

Alien 5 (1,3 Mb, Quicktime 3 of hoger)[ Maar wat is het? ]