[ Wat bracht de post vandaag? ]


Een envelop van mijn vrienden van de Rabobank, een interessant schrijven van het ziekenfonds en eh... dit dus:

Met de groeten van de IB-groep!

Ja, u leest het goed. Negentienduizendveertien gulden en dertig cent.

Had je maar niet zoveel moeten lenen, jij uitvreter, vlerk, parasiet, gelegaliseerde alcoholist, student van likmevestje (?), zult u nu zeggen. Daar heeft u natuurlijk volledig gelijk in. Hoewel het uitstekend in het overheidsbeleid van gesubsidieerde verslavingen zou passen, is de (toen nog) Informatiseringsbank niet opgericht om mijn toentertijd schier oneindige consumptie van Ketel 1, Bokma en Amstel te financieren. Nee! Het geld dat ze me iedere maand overmaakten was bedoeld voor de financiering van mijn studie; netjes en naar behoren in vier jaar af te ronden, en zeker niet in acht.

Ik schaam me zo! Ik zal het nooit meer doen! Ik verdien het niet te leven! Ik kruip wel weer terug onder het afval waar ik thuis hoor!

Wawawawawa... Betalen! Maar goed, hoewel er nu net zo weinig Bokma in mijn leven voorkomt als op hun site, ik gestopt ben met roken, een baan heb voor 32 (da's bijna 40!) uur in de week, iedere dag om 8:19 in de trein zit in plaats van dat ik met een kater in bed lig (waarom moet ik nu ineens bijna janken?) krijg ik natuurlijk nooit genoeg pieken bij elkaar om http://www.maarwatishet.com te kopen als die vermaledijde IB-Groep haar vaalgroene epistels door mijn brievenbus blijft duwen.

Als u mijn streven om voornoemd domein aan te schaffen van harte wilt ondersteunen, maak dan minimaal fl. 25,- over op rekeningnummer 123032393, onder vermelding van 'Huur garagebox'. Beloning: een e-mailadres als in uwnaam@maarwatishet.com! Binnenkort start er ook nog een tv-actie met Angela Groothuizen om mij aan het benodigde bedrag voor dit domein te helpen. Laten we hopen dat haar zich reeds jarenlang voortslepende zwangerschap dan eindelijk beëindigd is. Het liefst door middel van de geboorte van zes schattige meisjes, die dan misschien wel een leuk zanggroepje kunnen vormen? Het huidige aanbod op dat gebied laat namelijk nogal veel te wensen over. Zoals bijvoorbeeld een bal, een pop, een Gibson Les Paul en wereldvrede.[ Maar wat is het? ]